קונוס בצק עלים ממולא קרםקינוח טעים בטירוף, קל להכנה ונוח להגשה!
כמה דקות של עבודה ויש לכם את זה...
לצורך הכנת המתכון, יש להצטייד בקונוסים ממתכת.
מצרכים ל-20 קונוסים:1 חבילה בצק עלים (מופשר ע"פ ההוראות)
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
מצרכים לקרם:1 אבקת קרם פטיסייר (נמצא בסופרים ליד אינסטנט פודינג)
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
אופן ההכנה:1. פותחים את הבצק העלים ומרדדים אותו מעט כך שיהיה דק יותר.
2. חותכים את הבצק לרצועות לאורך.
3. מלפפים את הקונוס ממתכת בבצק מהשפיץ של הקונוס לכיוון מעלה בצורה סיבובית.
4. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים סוכר.
5. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם ל-200 מעלות.
6. לאחר האפייה מצננים את הקונוסים ומכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד- שמנת, חלב ואבקת קרם פטיסייר עד לקבלת קרם יציב.
7. מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים כל קונוס בקרם. שומרים במקרר עד ההגשה.