כדורי שוקולד מצופיםכדורי שוקולד מצופים בשוקולד לבן, גם טעימים בטירוף וגם מרשימים מאוד!מצרכים:1 שרוול עוגיות פתי בר – 250 גרם
1 חפיסת שוקולד קרם נוגט
1/4 כוס סוכר
3/4 כוס קקאו
1/2 כוס חלב
50 גרם חמאה
1 כפית תמצית וניל
לציפוי:200 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה:1. מכניסים את הפתי בר לשקית אטומה, ובעזרת מערוך מפוררים את העוגיות לחתיכות קטנות. שימו לב לא לפורר יותר מידי, חשוב שיישארו חתיכות קטנות שירגישו אותן.
2. בסיר קטן מחממים יחד על אש נמוכה: שוקולד נוגט, סוכר, קקאו, חמאה, חלב ותמצית וניל רק עד שהחמאה והשוקולד נמסים ומתקבל נוזל חלק וללא גושים.
3. בקערה מערבבים את הפתי בר המרוסק יחד עם יתר המרכיבים שהמסנו. חשוב לערבב היטב כך שכל הפתי בר יהיו מצופים. אם התערובת נוזלית מידי, להוסיף עוד פתי בר.
4. מכניסים את הקערה למקרר ל-20 דקות.
5. לאחר הקירור, מוציאים את התערובת ויוצרים עיגולים בגודל בינוני ומניחים על צלחת.
6. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד הלבן בצלוחית קטנה. טובלים כל כדור שוקולד בשוקולד המומס ומחזירים למקרר להתייצבות.
*שומרים בקירור עד ההגשה – לפחות שעתיים.