עוגת שוקולד בגביע גלידהעוגת יום הולדת אישית בצורת גלידה. אופים אותה בתוך גביעי גלידה ובפנים מסתתרת עוגת שוקולד נימוחה.
מי שרוצה, אפשר לשדרג מעל עם קצפת להשלמת המראה:)
מצרכים ל-12 גביעים:12 גביעי גלידה עם תחתית ישרה
בלילה של
עוגת שוקולד מדהימהלציפוי:1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
סוכריות
אופן ההכנה:1. מכינים את הבלילה של עוגת השוקולד ע"פ ההוראות שבמתכון.
2. ממלאים כל גביע גלידה בבלילת העוגה כ-3/4 גובה.
3. מסדרים את הגביעים בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-40 דקות.
4. מצננים לחלוטין את העוגות.
5. מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים מעל כל עוגה בצורה של גלידה. מפזר מעל סוכריות צבעוניות.
שימו לב: במידה ובוחרים להוסיף את הקרם, יש לעשות זאת בסמוך להגשה. במידה ושומרים את הגביעים עם הקרם במקרר, הגביעים יאבדו את פריכותם.