הקינוח המושלם בסיום כל ארוחה! החלק הבעייתי הוא לדעת מתי להפסיק להוסיף דברים לבננה...מצרכים1 בננה1 כף סוכר1 כף חמאה3 כדורי גלידה באיזה טעם שרוציםסירופ שוקולדאופן ההכנה1. בעזרת מבוגר שמים כף חמאה במחבת ומחכים שתימס מעט.2. בעזרת מבוגר מכניסים את הבננה למחבת ומפזרים עליה כף סוכר. לאחר כ-2 דקות הופכים את הבננה לצד שני3. בעזרת מבוגר מוציאים את הבננה מהמחבת ומניחים על צלחת. מצננים מעט.4. בעזרת מבוגר חותכים את הבננה לאורכה. 5. בתוכך הבננה מסדרים בשורה את כדורי הגלידה בטעמים שבחרנו. מוסיפים מעל סירופ שוקולדטיפ!ניתן להוסיף כל תוספת שרוצים: קצפת, סוכריות, אגוזים, סירופ מייפל, קרמל וכו'