פסטה ברוטב שמנת פטריותמתכון קל ופשוט לפסטה ברוטב שמנת פטריות - טעים בטירוף!מצרכים:פסטה / ספגטי מהסוג שאוהבים
כף שמן
סלסילת פטריות שמפניון טריות
1 שן שום
1/2 בצל יבש
1 שמנת לבישול
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
מלח
פלפל
אופן ההכנה:1.
בעזרת מבוגר, מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות שבגב האריזה.
2.
בעזרת מבוגר מחממים את השמן במחבת.
3. חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומוסיפים למחבת, מטגנים עד שהבצל הופך להיות בצבע שקוף.
4. חותכים את הפטריות לחתיכות ומוסיפים למחבת.
5. כותשים את השום ומוסיפים.
6. ממשיכים לטגן עד שהפטריות מצטמקות.
7. מוסיפים את השמנת (זהירות, זה מבעבע) והתבלינים.
8. ממשיכים לבשל על אש נמוכה מספר דקות.
9. מעבירים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב בתוך הרוטב.
10. מעבירים לצלחות הגשה ומגישים:)