קאפקייק שוקולד עם קרם ונילעוגת שוקולד אישית נימוחה עם קרם וניל מעל.... מה צריך יותר מזה בשולחן יום הולדת?
מצרכים ל- 18 קאפקייק:2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
3 ביצים
3/4 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
מצרכים לקרם:2 שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:1. בקערה אחת מערבבים: קמח, אבקת אפייה, סוכר וקקאו.
2. בקערה נוספת טורפים את הביצים ומוסיפים את השמן.
3. מוסיפים את הקערה עם הביצים והשמן לקערת היבשים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים.
4. מוסיפים את המים הרותחים לקערה ומערבבים (מתקבלת תערובת מעט נוזלית וזה בסדר)
5. יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס מרופדת בעטרות נייר- ממלאים כ-3/4 גובה.
6. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
7. לאחר האפייה, מצננים לחלוטין את הקאפקייק ומתחילים בהכנת הקרם: במיקסר מקציפים יחד את השמנת, אינסטנט פודינג ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. אם רוצים, לאחר ההקצפה ניתן להוסיף מעט צבע מאכל. מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים מעל הקאפקייק.