אין אין כמו במבה!מי לא אוהב במבה? כולנו אוהבים, הילדים והמבוגרים.
איך מכינים במבה? ממה היא עשויה? מאיפה מגיע הצבע האדום בבמבה אדומה? כל התשובות בכתבה שלפניכם!
כמו כולנו גם אנחנו מכורים לחטיף הצהוב והאהוב שכולנו מכירים... במבה כמובן!
אחרי שנים שאנחנו זוללים בקביעות את החטיף, יצאנו לבדוק איך מכינים במבה וממה היא בכלל עשויה.
אז הנה לפניכם כל הפרטים והתהליך, מבטיחים לכם שאת רוב הדברים אתם בכלל לא יודעים...
1. תחילה לוקחים גרעיני תירס וטוחנים אותם לאבקה
2. מערבבים את האבקה שנוצרה עם מים ומכניסים לתנור מיוחד.
3. בתנור המיוחד העיסה מתנפחת ונוצרת צורה של במבה ארוכה מאוד - כמו צינורות ארוכים.
4. חותכים את הבמבה לחתיכות בגודל המוכר שנמצא בשקית.
5. מעבירים את הבמבה לתנור שמייבש את הבמבה וגורם לה להיות פריכה.
6. הבמבה עוברת לקבל ציפוי של חמאת בוטנים. שימו לב שבמבה עצמה אין בכלל בוטנים אלא רק בציפוי שעל הבמבה.
7. הבמבה נארזת בשקיות.
עכשיו רק נשארה השאלה - ממה עשוי הצבע האדום של הבמבה האדומה? מסלק! תתפלאו, אבל הכל עשוי מרכיבים טבעיים:)