נשיקות בשני צבעים נשיקות צבעוניות שמוסיפות לכל שולחן יום הולדת. אם ערכתם את השולחן ע"פ נושא מסויים, תוכלו לצבוע את הנשיקות בצבע תואם להשלמת העיצוב. מצרכים: 2 חלבונים 60 גרם סוכר 60 גרם אבקת סוכר צבעי מאכל ג'ל (קונים בחנויות המתמחות לאפייה) אופן ההכנה: 1. שוברים את הביצים, ומפרידים רק את החלק הלבן של הביצה - את החלק הצהוב, אפשר לשמור למתכון אחר. חשוב שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר כדי שההקצפה תהיה טובה וחזקה. כמו כן, חשוב לוודא שרק החלק הלבן של הביצה (חלבון) נשאר, במידה וחלק מהצהוב (חלמון) יכנס, לא נצליח להקציף את החלבונים. 2. מקציפים את החלבונים במיקסר עד שנהיים עננים לבנים. בשלב זה מתחילים להוסיף את הסוכר הרגיל באטיות. ממשיכים להקציף את החלבונים כ-10 דקות במהירות גבוהה. 3. בסיום ההקצפה, מנפים את אבקת הסוכר לתוך קערת המיקסר, ו"מקפלים" פנימה (מערבבים בעדינות רבה כדי לשמור על נפח הקצף). שימו לב לא לערבב יותר מידי, רק עד שאבקת הסוכר נבלעת בתערובת. 4. מכינים שקית זילוף עם צנתר משונן (כדי שתצא צורה יפה). 5. טובלים שיפוד עץ בתוך צבע המאכל ויוצרים פס עם השיפוד בתוך השקית זילוף לאורכה. לאחר מכן מכניסים את הקרם לשקית זילוף. (את הקרם לא צובעים, כל הקרם נשאר לבן) 6. מזלפים נשיקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. (טיפ! כדי שיהיה נוח לזלף ונייר האפייה לא יזוז, אפשר לזלף מהמרנג בקצוות המגש מתחת לנייר האפייה, כך הנייר ידבק למגש) 7. אופים את הנשיקות בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות למשך כשעתיים, עד שהנשיקות יבשות לחלוטין (מומלץ לטעום כדי לבדוק שאכן הן יבשות לחלוטין ולא רטובות מבפנים).