כוסיות חמאת בוטנים ושוקולדאם אתם חובבי חמאת בוטנים, ודאי יצא לכם להיתקל בשוקולד REESE'S שעשוי משכבות של שוקולד ושכבת בוטנים.
אז הנה לכם המתכון להכין את השוקולד הזה בבית לגמרי לבד, בקלי קלות וללא אפייה.
מצרכים ל-4 כוסיות:1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר
1/4 כוס חמאת בוטנים חלקה- כף מלאה אחת מתוך זה לשים בצד.
4 כפיות אבקת סוכר
1 כפית חמאה רכה
קורט מלח
אופן ההכנה:1. מערבבים יחד חמאת בוטנים (למעט הכף ששמנו בצד), אבקת סוכר, מלח וחמאה רכה לתערובת אחידה ומניחים בכלי עם מים חמים להתרככות.
2. מעבירים את התערובת של חמאת הבוטנים לתוך השוקולד צ'יפס וחממים במיקרוגל עד שהכל נמס, מערבבים היטב.
3. יוצקים כפית אחת של תערובת השוקולד בכל אחת מעטרות סיליקון קטנות ומעל זה כפית של חמאת בוטנים שהשארנו בצד ומעבירים למקרר למספר דקות.
4. מוציאים מן המקרר ויוצקים כפית נוספת של תערובת השוקולד מעל הכל. מעבירים למקרר עד להתקשות מלאה.