כלי המטבח שכל שף צעיר חייב להכיר...כלים לאפייה:מטרפה: בעזרת המטרפה אנו משתמשים כדי לערבב בלילה של עוגה. המבנה של המטרה והאופן בו משתמשים במטרפה, מכניסים לבלילה שלנו אוויר ויוצרים תערובת אוורירית וקלילה.מרית: מרית או כמו שרבים קוראים לה "לקקן", מסייעת לנו להוציא את הבלילה של העוגה מהקערה בצורה הטובה ביותר. מאחר והמרית היא גמישה, היא אוספת בקלות את כל החומר שבקערה. ישנם סוגים שונים של מריות, יש מפלסטיק, סיליקון, מרית צרה, מרית מעוגלת וכו'. הנוחה ביותר היא מרית מסיליקון.כף עץ: כף עץ נוחה בעיקר לערבוב בלילות "כבדות" כאלה שיש בהן הרבה קמח למשל ומטרפה עדינה מידי לערבוב כזה. מערוך: בעזרתו אנו מרדדים את הבצק. כיום יש המון סוגים של מערוך בגדלים שחונים / חומרים שונים- פלסטיק / עץ/ סיליקון ועם גאדג'טים שונים- מסתובבים, קובעים את עובי הבצק, לא נדבקים ועוד.נפת קמח: הנפה היא למעשה מסננת עם חורים קטנים מאוד מאוד. בעזרת נפה אנו מנפים את הקמח משתי סיבות: קודם כל כדי לוודא שרק קמח נכנס לנו לעוגה ולא במקרה משהו אחר... וסיבה שנייה היא כדי לאוורר את הקמח ולמנוע גושים. פלטה: פלטה נראית כמו סכין אך ללא השיניים. היא מגיעה בגדלים שונים ומשמשת אותנו בעיקר כדי למרוח קרמים על עוגה בצורה ישרה ואסתטית. שקית זילוף: שקית בצורת משולש עם חור בשפיץ של המשולש, לתוכה מכניסים את הבלילה/ קרם ומזלפים. השימוש בשקית זילוף עוזר לנו לשמור על אסתטיקה ודיוק.צנתר: צנתר זה החלק שאנו מחברים לשקית זילוף. הצנתרים השונים מזליפים את הקרם בצורות שונות על העוגה. יש מבחר צנתרים בצורות שונות ובגדלים שונים.מיקסר: מיקסר הוא מוצר חשמלי שעושה עבורנו את העבודה... במיקסר אנו נעזרים כדי להקציף ביצים, לערבב מצרכים, ולהכין בצק. כמובן שאת הכל ניתן לעשות גם בצורה ידנית אך הרבה יותר קל ומהיר עם המיקסר. מעבד מזון: מעבד מזון הוא מוצר חשמלי המכיל בתוכו סכינים חדות מאוד. בעזרת מעבד המזון אנו נעזרים לטחון מוצרים כמו אגוזים, ביסקוויטים ועוד.עטרות נייר: נייר המגן על העוגה, משתמשים כדי להניח בתוכן כדורי שוקולד למשל או לאפות בהן קאפקייק.חותכנים: חותכנים יש בהמון צורות וגדלים למשל: בצורת כוכב, לב, דובי, עיגול וכו'. עם החותכנים אנחנו קורצים צורות בבצק כדי ליצור צורה מעניינת ויפה.