זה נראה קשה ומסובך אבל למעשה זה ממש פשוט להכין. אחרי שתכינו פעם אחת המבורגר בבית, לא תרצו יותר לקנות המבוגר בחוץ...מצרכים ל-4 המבורגרים1 בצל בינוני400 גרם בשר בקר טחוןפיטרוזיליה קצוצה1/2 כפית כמון1/2 כפית פפריקהמלח ופלפל לפי הטעםשמן לטיגון4 לחמניות עגולותירקות שאוהבים ללחמניה: עגבניה, חסה, מלפפון חמוץ, בצלרטבים שאוהבים: מיונז, קטשופ, אלף האייםאופן ההכנה1. בעזרת מבוגר מגרדים בעזרת מגרדת בצל2. בקערה גדולה שמים את הבצל המגורד, מוסיפים את הבשר הטחון, הפיטרוזיליה והתבלינים: כמון, פפריקה, מלח ופלפל.3. מערבבים את הכל ביחד עד שהכל מתאחד לעיסה אחת4. מחלקים את העיסה ל-5 ויוצרים מכל חלק כדור שמועכים אותו לצורה של המבורגר5. בעזרת מבוגר מחממים שמן במחבת. לאחר שהשמן התחמם מכניסים לתוכו את הקציצות בשר6. מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד. לאחר שמוכן, בעזרת מבוגר מסירים מהאש ומניחים על צלחת7. חותכים כל לחמניה לרוחבה. שמים רטבים שאוהבים, מניחים מעל את ההמבורגר ולמעלה מוסיפים ירקות שאוהבים.טיפ!כדי להפוך את ההמבורגר לארוחה... אפשר להוסיף ליד צ'יפס אפוי בתנור.