זה טעים כתוספת, זה טעים כמנה עיקרית, עם רוטב עגבניות או רוטב אחר, עם בשר או עם גבינה. ספגטי זה תמיד הבחירה המושלמת עבור כל ארוחה!מצרכים ל- 6 מנות:לספגטי:1 חבילה ספגטי1/2 כפית שמןמעט מלחלרוטב עגבניות:4 עגבניות גדולות וקלופות1 בצל2 כפות רסק עגבניות1 כפית שמן2 כוסות מים1/2 כפית פפריקה מתוקה1/2 כפית אורגנו או בזיליקום יבשמלח ופלפל לפי הטעםאופן הכנה:הכנת הספגטי :1. ממלאים סיר גדול במים ומוסיפים מעט מלח ו-1/2 כפית שמן.2. בעזרת מבוגר מניחים את הסיר על הגז באש בינונית ומכניסים לתוכו את חבילת הספגטי3. לאחר כ-15 דקות, בודקים בעזרת מבוגר אם הספגטי נהיה רך (הכי טוב לטעום חתיכה קטנה כדי לדעת האם מוכן) במידה ועדיין לא מוכן, משאירים את הספגטי עוד מספר דקות.4. לאחר שהספגטי התרכך מספיק, בעזרת מבוגר מורידים את הסיר מהאש ומסננים את המים בעזרת מסננת. לאחר הסינון - מחזירים את הספגטי לסיר.הכנת הרוטב:1. בעזרת מבוגר קוצצים את הבצל והעגבניות לחתיכות קטנות2. בעזרת מבוגר שמים בסיר קטן כפית שמן ומניחים על אש בינונית3. מכניסים לסיר את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהבצל הופך להיות שקוף4. מכניסים את העגבניות הקצוצות ומערבבים היטב כדקה - שתיים5. מוסיפים את 2 כוסות המים6. מוסיפים את רסק העגבניות, פפריקה אורגנו/בזיליקום, מלח, פלפל וממשיכים לערבב היטב7. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ונותנים לרוטב להתבשל כ-10 דקות.8. לאחר 10 דקות, מכבים את האש בעזרת מבוגר.טיפ!ניתן לגרד מעל גבינה מלוחה / בולגרית כתוספת טעימה ומדליקה!