שניצלונים בציפוי ביסלי
כולם אוהבים שניצלונים, במיוחד אם יש בצד קטשופ:) אבל הפעם מתכון שניצלים משודרג!
במקום פירורי לחם שמים ביסלי מפורר, יוצא הרבה יותר טעים מהשניצל הרגיל.
מצרכים ל-2 מנות :250 גרם חזה עוף
1 כפית קטשופ
1 ביצה
1 חבילה קטנה של ביסלי גריל
מלח
פלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. פותחים את חבילת הביסלי ומכניסים לשקית גדולה וקושרים. לוקחים מערוך ודופקים על השקית עם הביסלי עד שכל הביסלי הופך להיות פירורים קטנים. לאחר מכן פותחים את השקית ומעבירים את הפירורים לצלחת.
2.
בעזרת מבוגר, דופקים את השניצלים בעזרת פטיש שניצלים כדי שהשניצלים יהיו דקים יותר. לאחר מכן,
בעזרת מבוגר חותכים את חזה העוף לרצועות דקות וקטנות.
3. שוברים את הביצה לתוך צלחת עמוקה וטורפים בעזרת מזלג. מוספים לביצה את הקטשופ ומעט מלח ופלפל וטורפים שוב.
4.
בעזרת מבוגר מחממים שמן במחבת (כ-2 ס"מ גובה שמן)
5. כאשר השמן חם (ברגע שמתחילות להיות בועות בשמן), מכינים את השניצלים. טובלים את החזה עוף בביצה עם הקטשופ ולאחר מכן טובלים אותו בצלחת עם פרורי הביסלי.
6.
בעזרת מבוגר מכניסים את השניצל למחבת ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.
7. מכינים באותה השיטה את יתר השניצלים ומוציאים לצלחת עם נייר סופג על מנת שיספוג את השמן העודף.
טיפ!לטבול את השניצלים בקטשופ ולאכול!
ואם בא לכם להתפנק עוד יותר... הכינו לצד זה
צ'יפס אפוי בתנור, זה תמיד שילוב מושלם :)