הממתק החורפי האולטימאטיבי... יש כאלה שאוהבים להתחיל מהקצפת ויש כאלה שאוהבים להתחיל לאכול אותו דווקא מהעוגיה...לא משנה מאיפה מתחילים, מה שבטוח זה טעים!מצרכים ל-12 קרמבו:12 פתי בר עגולים (או כל עוגיה אחרת עגולה)1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה1 כף אינסטנט פודינג וניל2 כפות סוכרלציפוי:200 גרם שוקולד חלב2 כפות שמןאופן ההכנה:1. לתוך קערת המיקסר מכניסים את השמנת המתוקה, הסוכר ואינסטנט פודינג וניל.2. בעזרת מבוגר מפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה ומקציפים לקצף יציב.3. מעבירים את הקצפת היציבה לשק זילוף ועושים חור גדול יחסית.4. מסדרים את העוגיות על מגד ומעל כל עוגיה מזלפים את הקצפת לגובה (בצורת קרמבו)5. מעבירים את המגש למקפיא ובינתיים מכינים את הציפוי:6. בעזרת מבוגר ממיסים את השוקולד במיקרוגל עד שנמס לגמרי, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב7. מוציאים את הקרמבו מהמקפיא ובזהירות שופכים על כל אחד שוקולד כך שיכסה את הקצפת8. שומרים במקרר ואוכלים כל פעם שמתחשק משהו טעים!