ביצת עיןכשהחלמון (החלק הצהוב) קצת נוזלי, הדבר שהכי כיף לעשות זה לקחת לחם טרי ולנגב באדיבותמצרכים לחביתה אחת:1/2 כפית שמן1 ביצה מעט מלחמעט פלפלאופן ההכנה:1. בעזרת מבוגר מחממים את השמן במחבת כחצי דקה2. בעזרת מבוגר שוברים את הביצה ישר למחבת (מבלי לטרוף)3. בוזקים מעט מלח ופלפל (כמה שאוהבים)4. כשהחלמון (החלק הצהוב) מתקשה מעט והחלבון (החלק הלבן) הופך להיות לבן לגמרי יודעים שהחביתה מוכנה5. בעזרת מבוגר מכבים את האש ומעבירים לצלחת.