אם למדתם כבר איך להכין חביתה, השלב הבא הוא חביתת ירק.אין ארוחת בוקר טובה יותר מחביתת ירק, גבינות ולחם טרי. פשוט וקל אך טעים טעיםמצרכים לחביתה אחת:1/2 כפית שמן1 ביצה מעט מלחמעט פלפל1/4 בצל קצוץ1 כף פטרוזיליהאופן ההכנה:1. בעזרת מבוגר מחממים את השמן במחבת כחצי דקה2. שוברים את הביצה לתוך צלוחית קטנה וטורפים בעזרת מזלג3. מוסיפים א הבצל, הפטרוזיליה, המלח והפלפל ומערבבים היטב4. בעזרת מבוגר שופכים את הביצה למחבת5. כאשר החלק העליון של החביתה מתחיל להתקשות, בעזרת מבוגר הופכים את החביתה לעוד כ-2 דקות.6. בעזרת מבוגר מסירים את המחבת מהאש ומעבירים לצלחת