פיצה ללא שמרים
מתכון קל קל קל ומהיר מאוד לפיצה טעימה בטירוף! לא צריך זמן התפחה, פשוט לערבב את הכל ביחד, לשטח, לפזר רוטב, גבינה ותוספות ולתנור! יותר פשוט ומהיר מזה, לא תמצאו!
מצרכים:2 כוסות קמח רגיל
2 כפיות אבקת אפייה
גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5%
3 כפות שמן זית
3/4 כוס מים פושרים
1/2 כפית מלח
רוטב פיצהגבינה צהובה מגורדת
תוספות שאוהבים: זיתים, תירס, בצל, עגבנייה, פטריות
אופן ההכנה: 1. נפו את הקמח ואבקת האפייה לתוך קערה גדולה.
2. הוסיפו את השמן, הגבינה והמלח וערבבו מעט.
3. הוסיפו את המים בהדרגה. כמות המים בבצקים משתנה ולכן לא ניתן להגדיר במדויק את הכמות מראש. התחילו עם חצי כוס מים והוסיפו בהדרגה בהתאם עד שמתקבל בצק חלק וגמיש.
4. שמנו תבנית אפייה במעט שמן ושטחו את הבצק בתוך התבנית.
5. מרחו את הרוטב, פזרו גבינה ותוספות.
6.
הכניסו את הפיצה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. הפיצה מוכנה כאשר השוליים זהובים וכל הגבינה נמסה.