פיצה פיתההפיצה הכי טעימה בעולם! פיצה פיתה פשוטה שמכינים מכל מה שתמיד יש בבית...אפשר להוסיף עליה איזה תוספות שרוצים ואפילו לעשות פרצופונים על הפיצה ממש כמו בתמונה!מצרכים לשתי פיצות:1 פיתה2 כפות קטשופ או רסק עגבניות 2 פרוסות גבינה צהובהזיתים מגולענים ירוקים או שחוריםאופן ההכנה:1. חותכים את הפיתה באמצע לשתיים כך שיהיו לנו שני עיגולים שלמים של פיתה2. על כל פיתה מורחים כף קטשופ או רסק עגבניות כמעט עד השוליים3. מפזרים פרוסת גבינה צהובה על כל פיתה4. מפזרים זיתים לפי הטעם (לבדוק היטב שאין גרעינים)5. בעזרת מבוגר מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות עד שהגבינה נמסה6. מוציאים מהתנור ובזהירות אוכלים ונהנים!טיפ!ניתן לשים מעל הפיצה איזה תוספות שאוהבים ממה שיש בבית: גבינה מלוחה, פטריות, תירס, עגבניות, בצל ועוד.