סוכריות גומימי לא אוהב סוכריות גומי? עוד לא יצא לנו להכיר מישהו כזה....
סוכריות בצבעים שונים ובצורות מדליקות שלא תאמינו עד כמה זה קל ופשוט להכין בבית.
אז קבלו מתכון להכנת סוכריות גומי :
(שימו לב לשיטה 2 בסוף המתכון, מומלצת יותר)מצרכים:1/2 כוס מים
1 חבילה (85 גרם) אבקת ג'לי להכנה שקונים בסופר בטעם שאוהבים
3 שקיות אבקת ג'לטין (21 גרם)
אופן ההכנה:1. מערבבים יחד את כל החומרים בעזרת מטרפה.
2. מכניסים למיקרוגל למשך 30 שניות בערך עד שכל הג'לטין נמס לחלוטין.
3. שופכים את התערובת לתוך תבניות סיליקון עם דמויות של דובונים / נחשים או כל צורה אחרת שאתם אוהבים.
4. מחכים להתקשות- ניתן להשאיר בטמפרטורת החדר, לוקח כ-40 דקות. או לזרז את התהליך ולהכניס למקפיא ל-15 דקות בערך.
5. שהסוכריות מתייצבות פשוט לשחרר מהתבנית ולאכול.
**שימו לב! על מנת להבטיח את התוצאה, פעלו לפי הדרך הבאה (בדרך זו אנו מבטיחים פירוק של הג'לטין):
1. שפכו חצי כוס מים קרים לתוך סיר קטן ומעליהם שפכו את הג'לטין. השאירו כך בטמפרטורת החדר למשך 10 דקות.
2. לאחר 10 דקות ערבבו עם כף והכניסו את אבקת הג'לי וערבבו.
3. בשלו את התערובת מעל אש קטנה מאוד על הגז למשך כ-5 דקות בערך עד שהתערובת הופכת לנוזלית מאוד (הקפידו לא לתת לתערובת לרתוח).
4. כבו את האש ושפכו לתבניות.
5. הכניסו למקרר להתייצבות.
סרטון המדגים איך לעשות זאת במכונה ייעודית או במיקרוגל כפי שמתואר במתכון: