1. חממו את התנור לחום של 160 מעלות . הניחו את תבנית האפיה על נייר האפיה וצירו סביבה בעיפרון.גזרו את נייר האפייה. שמנו את תבנית האפייה, והניחו בתוכה את נייר האפייה2.קלפו את התפוחים, הוציאו את הליבה וחתכו לרבעים. חתכו את הרבעים לחתיכות קטנות.3. הכניסו את חתיכות התפוחים לסיר עם 25 גרם מהחמאה. חממו אותן על אש נמוכה למשך 10 דקות, ערבבו מפעם לפעם בכף עץ עד שהתפוחים רכים.4. הוסיפו את שאר החמאה עם הסוכר, סירופ המיפל, הקינמון והצימוקים. חממו את התערובת עד שהחמאה נמסה.5. הוסיפו את שיבולת השועל ואת גרעיני החמניות , אם אתם משתמשים בהם. ערבבו הכל. בעזרת כף, העבירו את התערובת לתבנית, והחליקו אותה עם גב הכף.6. הניחו את התבנית במדף האמצעי בתנור, ואפו במשך 25 דקות. הוציאו מהתנור, והניחו ל-10 דקות להתקרר.7. חתכו ל-12 ריבועים בגודל שווה.