נהוג להכין אותם לארוחת בוקר אבל הם בהחלט יכולים להתאים גם לערב או בכל פעם שמתחשק משהו טעים! אפשר לצפות אותם בכל מיני ציפויים כמו סירופ מייפל/ סירופ שוקולד/ דבש/ סוכריות צבעוניות וכל מה שאוהבים...מצרכים1/4 1 (אחד ורבע) כוסות קמח1 כף אבקת אפייה1 כף סוכר1/2 כפית מלח1 ביצה1 כוס חלב2 כפות שמןאופן ההכנה1. לקערה גדולה מכניסים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח ומערבבים2. מוסיפים את החלב, הביצה והשמן ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה וללא גושים3. בעזרת מבוגר שמים מעט חמאה במחבת ומחכים שתתחמם מעט4. בעזרת מבוגר יוצקים למחבת את הבלילה של הפנקייק5. כאשר מתחילים להיות בועות על הפנקייק, בעזרת מבוגר הופכים את הפנקייק6. כאשר הפנקייק נפרד בקלות מהמחבת, בעזרת מבוגר ניתן להוציא את הפנקייק לצלחת7. חוזרים על הפעולה עד שכל הבלילה נגמרת8. מצפים את הפנקייק במה שאוהבים: סירופ מייפל/ דבש/ סירופ שוקולד/ פירות/ גבינה ואוכלים!טיפ!ניתן להשתעשע ולעשות פרצופונים בעזרת סירופים / פירות.