פררו רושהעוד לא נתקלנו במי שלא מכיר ואוהב את השוקולד פררו רושה...
עשינו כמה ניסויים, ולפניכם המתכון המושלם לשוקולד שכולנו כ"כ אוהבים! שווה לנסות...
מצרכים ל-30 פררו רושה (בערך):4 חבילות שוקולד חלב
1
1/2 כוסות שמנת מתוקה
1 כף מחית נוגט
כ-30 אגוזי לוז שלמים
פירורי וופל
2 כפות ברס - אגוזי לוז מסוכרים טחונים גס
**מחית נוגט, פירורי וופל וברס- ניתן לרכוש בחנויות שמתחמות באפייה.
אופן ההכנה:1. מחממים על הגז את השמנת המתוקה עד לסף רתיחה ומורידים מהאש.
2. מוסיפים 2 חבילות שוקולד חלב שבור לקוביות ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מוסיפים את מחית הנוגט וממשיכים לערבב.
3. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 6 שעות.
4. בינתיים קולים מעט את אגוזי הלוז: מכניסים את האגוזים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דקות ומוציאים. לאחר שמתקררים מעט, מקלפים את הקליפה.
5. לאחר 6 שעות, מוציאים את השוקולד והשמנת מהמקרר ויוצרים עיגולים בגודל של פררו רושה. בתוך כל כדור מכניסים אגוז לוז אחד.
6. מגלגלים את הכדור בשברי הוופל ומכניסים שוב לקירור של 30 דקות.
7. ממסים את 2 חבילות השוקולד הנוספות ומעבירים לצלוחית קטנה ועמוקה. מוסיפים את הברס ומערבבים.
8. מוציאים את הכדורים מהמקרר וטובלים כל כדור בשוקולד לכיסוי מלא. מסדרים את השוקולד במנג'טים קטנים ומקררים למשך 30 דקות נוספות ומגישים!
*יש לשמור את השוקולד במקרר.