מי לא אוהב בראוניז? חיתוכיות שוקולד שנמסות בפה.... ועכשיו, בגרסה הכשרה לפסח!מצרכים:4 ביצים1/4 1 כוסות סוכר1/2 כוס שמן1/2 כוס קקאו50 גרם אגוזי מלך טחונים1/2 כוס קמח תפוח אדמה1/2 שקית אבקת אפיה1/2 כוס קוקוסאופן ההכנה:1. לוקחים קערה אחת ומכניסים לתוכה את הביצים, הסוכר והשמן ומערבבים היטב2. לוקחים קערה נוספת ומכניסים לתוכה את הקקאו, אגוזים טחונים, קמח תפוחי אדמה, אבקת אפייה וקוקוס ומערבבים היטב3. שופכים את התערובת עם הביצים בהדרגה לתוך התערובת עם המצרכים היבשים ומערבבים4. יוצקים את התערובת לתוך תבנית משמונת5. בעזרת מבוגר מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 45 דקות6. בעזרת מבוגר מוציאים את הבראוניז מהתנור לאחר שהכנסנו קיסם לתוכו והקיסם יצא עם פירורים לחים7. נותנים לבראוניז להתקרר ולאחר מכן חותכים אותו לריבועים בגדלים שווים