הרי ברור לכולנו שהחלק הכי כיפי בסופגניה זה המילוי שלה... כיום יש כל כך הרבה סוגים של מילויים וציפויים שקשה להחליט מה הכי טעים... אז הנה לכם כמה רעיונות איך למלא את הסופגניות שלכם :) מילויים:*את המילויים יש להכניס לסופגניה בעזרת שק זילוף, הכי נוח להשתמש בבקבוקים לחיצים כמו של קטשופ / חרדל.ריבת תותריבת חלבממרח שוקולד השחר / נוטלהממרח שוקולד נוגט השחרממרח חלבהממרח בוטניםגנאש שוקולד לבן / מריר / חלב: מרתיחים 250 מ"ל שמנת מתוקה ושופכים על 250 גרם שוקולד ומערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס.ציפויים:*יש לטבול חצי סופגניה בציפוי שבחרנו ובמידה ורוצים לפזר מעל סוכריות או כל דבר אחר, יש לעשות את זה מיד אחרי שמצפים.שוקולד לבן מומסשוקולד חלב מומסשוקולד מריר מומספונדנט - קונים בחנויות המתמחות, מימיסים אותו קצת במיקרוגל ומערבביםשערות חלבהאבקת סוכרסוכריות צבעוניותמקופלתסוכריות קופצותאם גם לכם יש רעיונות נוספים, שלחו אלינו!מתכונים לסופגניות:סופגניה לחנוכהסופגניה ללא שמריםסופגניה אפויה