מבחינתי, פסח זה הקציצות המטוגנות האלה עם המצה והביצה...זה לוקח ממש כמה דקות עד שכל הבית מתאסף במטבח לאכול מהקציצות האלה של המצה עם הביצה...מצרכים:5 מצות3 ביציםמלח ופלפל לפי הטעםמעט שמן לטיגוןאופן ההכנה:1. מרטיבים את המצות במים ומייבשים במגבת2. מפוררים את המצות לחתיכות קטנות ומכניסים לתוך קערה3. בקערה נפרדת שוברים את הביצים, מוספים מלח ופלפל וטורפים4. שופכים את תערובת הביצים לתוך הקערה עם המצות ומערבבים היטב5. בעזרת מבוגר שמים מעט שמן במחבת ומדליקים את האש, נותנים לשמן להתחמם מעט6. בעזרת מבוגר, יוצקים בעזרת 2 כפות מן התערובת ושמים במחבת7. מטגנים כדקה וחצי מכל צד עד להשחמה8. בעזרת מבוגר מוציאים את הקציצות לצלחת עם נייר סופג9. מחכים 2 דקות שיתקרר ואוכלים אותן כשהן חמות וטעימות... בתיאבון!