מצרכים:5 מצות2 כוסות מים פושרים1 כפית שטוחה של אבקת נס קפה1 מיכל שמנת מתוקה1 מיכל אינסטנט פודינג וניל1 כוס חלבלציפוי:1/2 חבילת שוקולד חלב1/4 כוס חלבאופן ההכנה:1. בתבנית שטחה שמים את המים הפושרים עם אבקת הנס קפה ומערבבים מעט2. מכינים את הקצפת: בעזרת מבוגר, שמים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, כוס חלב וחבילת אינסטנט פודינג וניל ומקציפים כמה דקות עד לקצפת יציבה.3. מרכיבים את העוגה: לוקחים מצה יבשה וטובלים אותה מספר שניות בתבנית של המים והנס קפה. מוציאים את המצה ומניחים אותה על צלחת הגשה.4. מורחים שכבה עבה של מהקרם שהכנו ומעל זה שמים עוד מצה שהרטבנו בתערובת הקפה והמים. כך חוזרים על התהליך בכל ה-5 מצות.5. מכינים את הציפוי: בעזרת מבוגר ממסים במיקרוגל את השוקולד והחלב עד שהשוקולד נמס לחלוטין ומערבבים היטב לתערובת שוקולדית חלקה.6. לאחר שהציפוי התקרר מעט, שופכים את הציפוי על עוגת המצות כך שתהיה מצופה כולה בשוקולד.7. מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות, לאחר 4 שעות ניתן לאכול ולהמשיך לשמור במקרר. פסח שמח!!!