רוצים להכין משהו נחמד לכבוד החג? הרי לכם מתכון שהוא גם יפה וגם טעים!והכי כיף שהוא פשוט מאוד להכנה! עציץ לטו בשבט שהבסיס שלו הוא בעצם מאפינס שוקולד מצרכים: 1 1/2 (אחד וחצי) כוסות קמח 1 כוס סוכר 1/2 כוס קקאו 2 כפיות גדושות אבקת אפיה 1/2 כוס שמן 1 כוס מים פושרים 1 ביצה 12 שיפודי עץ 12 יחידות של אננס מיובש - עיגולים שלמים אופן ההכנה: מתחילים בהכנת המאפינס- 1. מכניסים לתוך קערה את השמן, מים והביצה ומערבבים היאטב 2. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, קקאו ואבקת אפיה 3. מכניסים את התערובת היבשה לתוך הקערה עם התערובת הנוזלית ומערבבים עד לתערובת אחידה 4. בתוך תבנית מאפינס מסדרים מנג'טים (עטרות נייר) 5. מחלקים את התערובת של המאפינס לתבנית 6. בעזרת מבוגר מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 שעה בערך, עד שקיסם יוצא יבש 7. כאשר המאפינס מוכנים, בעזרת מבוגר מוציאים אותם מהתנור ומצננים מעט 8. בינתיים מכינים את הפרח לעציץ! לוקחים שיפוד ובעזרת מבוגר משחילים לתוכו עיגול אננס (משאירים אותו בקצה העליון של השיפוד) כך ממשיכים לעשות את כל השיפודים 9. כאשר המאפינס הצטננו מעט, תוקעים בכל מרכז מאפינס שיפוד עם אננס עליו - כך שנוצר לנו כמו עציץ עם פרח! טיפ!ניתן לעטוף כל מאפינס בנייר צלופן עם סרט ולתת כמתנה לחג!