אין על הרולדה המקורית והנוסטלגית, זו עם הקצפת והתותים בפנים שכל ביס גורם להתרגשות.הרי לכם מתכון פשוט במיוחד לעוגה מרשימה ביותר!מצרכים:3 ביצים1/2 כוס סוכר3/4 כוס קמח1/2 כפית אבקת אפיה1 כפית תמצית וניללקרם ולציפוי:1 שמנת מתוקה להקצפה1 כוס חלב1 חבילה אינסטנט פודינג וניל5 כפות ריבת תותמעט אבקת סוכראופן ההכנה:1. בעזרת מבוגר מקציפים את הביצים במיקסר ידני או רגיל עד שנהיה קצף לבן.2. מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף כדקה.3. בעזרת מבוגר מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הקמח, אבקת אפיה ותמצית הוניל ומקפלים בעדינות לתוך התערובת.4. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים אותו מעט.5. משטחים את התערובת בתבנית התנור.6. בעזרת מבוגר, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-8 דקות עד שהרולדה קפיצית למגע7. בעזרת מבוגר מוצאים את הרולדה מהתנור ובזהירות ובעודה חמה מגלגלים את הרולדה על גב מגבת נקייה8. מכינים את המילוי: בעזרת מבוגר מכניסים לקערת המיקסר את הקצפת, החלב ואינסטנט פודינג ומקציפים לקצפת יציבה9. פותחים את הרולדה ועל הצד עם הנייר אפייה מורחים ריבת תות ומעליה את הקצפת שהכנו ומגלגלים בחזרה לצורת רולדה10. בוזקים מעל אבקת סוכר ושומרים במקרר. בתיאבון!