ציפויים לקייק פופסהחלק הכי כיף בהכנת הקייק פופס הוא הציפויים. כאן המקום להתפרע ולחשוב הכי יצירתי שאפשר.
מניסיון, כמה שיותר, יותר טוב... אל תפחדו לצפות בשני סוגי שוקולדים, במגוון צבעים, סוכריות צבעוניות, קוקוס, אגוזים ואפילו בצק סוכר.
ציפוי שוקולד חלב:2 חפיסות שוקולד חלב
2 כפיות שמן
ציפוי שוקולד מריר:2 חפיסות שוקולד מריר
2 כפיות שמן
ציפוי שוקולד לבן:2 חפיסות שוקולד לבן
1/2 כף שמן
ציפוי אבקת סוכר:200 גרם אבקת סוכר (שקית קטנה)
מעט מים
*מערבבים עד שנוצרת משחה לבנה
ציפוי צבעוני:2 חפיסות שוקולד לבן
מעט צבע מאכל בג'ל
(לא להשתמש בצבע מאכל נוזלי שקונים מהסופר)
רעיונות לתוספות:אגוזים: שקדים קלויים טחונים, שברי בוטנים, "ברס" - אגוזי לוז מסוכרים טחונים.
סוכריות: מרשמלו, סוכריות גומי, סוכריות צבעוניות, סוכריות נצנצים (ניתן לרכוש בחנויות מתמחות)
בצק סוכר
קוקס / קוקוס קלוי
טיפים לציפוי מוצלח!1. קררו את הקייק פופס היטב לפני הציפוי, אפשר לקרר גם במקפיא ל-10 דקות לפחות.
2. אפשר להשתמש גם בצימיקאו במקום שוקולד רגיל. במקרה הזה אין צורך להוסיף שמן.
3. לא להשתמש בצבעי מאכל נוזליים - זה לא יעבוד טוב במקרה הזה.
4. לפני שנועצים מקל, מומלץ לטבול את קצה המקל בשוקולד ואז לנעוץ בקייק פופס - כך זה יחזיק טוב יותר ולא יפול.
5. אחרי שמצפים את הקייק פופס אפשר להעמיד אותם על משטח קלקר או ספוג המיועד לפרחים - כך ניתן יהיה להעמיד אותם בקלות.