קייק פופס ריבת חלבמי אמר שצריך לחכות לחנוכה? קייק פופס רכים ממולאים בריבת חלב ממש כמו סופגניות קטנות ומתוקות.
קייק פופס ממכרים במיוחד שאוכלים בביס אחד:)
כמות: 12-16 קייק פופס
מצרכים:1 ביצה
1 כפית חמאה
1/3 כוס חלב
1 כף סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס קמח תופח
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
למילוי: 1 כף גדושה ריבת חלב
אופן ההכנה:1. בעזרת מבוגר ממסים את החמאה במיקרוגל / במחבת
2. בקערה מערבבים: ביצה, חמאה, חלב, סוכר ותמצית וניל.
3. מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה ומערבבים רק עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים.
4. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת.
5. בעזרת מבוגר אופים את הקייק פופס: במכשיר מיוחד 4-5 דקות. בתבנית לאפייה בתנור: 15 דקות ב-180 מעלות.
6. כשהקייק פופס מוכנים, מוציאים אותם מהתבנית ומחכים דקה או שתיים עד שיתקררו.
7. ממלאים שקית זילוף / בקבוק לחיץ בריבת חלב, נועצים במרכז כל קייק פופס וממלאים.
טיפ!אפשר לפזר מעל קוקוס או אבקת סוכר