קעריות קדאיף עם קרם פיסטוקקינוח מרשים שלא דורש הרבה זמן הכנה בכלל...
תשמרו את המתכון, כי הקינוח הזה הולך להיות מהמועדפים שלכם:)
*כמות: כ-25 קינוחים.
מצרכים לקדאיף:
300 גרם שערות קדאיף
3 כפות אבקת סוכר
תרסיס שמן
לקרם פיסטוק:2 שמנת צמחית
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות מחית פיסטוק
*את שערות הקדאיף וממחית הפיסטוק רוכשים בחנויות המתמחות לאפייה.
אופן ההכנה:מכינים את הקדאיף:1. מפרידים מעט את שיערות הקדאיף כדי שלא יהיו גושים.
2. מרססים בשמן ומפזרים מעל אבקת סוכר. מערבבים היטב.
3. מסדרים שכבה (לא עבה) של שיערות קדאיף בתבנית מאפינס כך שגם השוליים יכוסו.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 15-20 דקות עד להזהבה.
מכינים את הקרם:1. מקציפים שמנת צמחית עם אינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
2. לקראת סוף ההקצפה, מוסיפים את מחית הפיסטוק ומקציפים ממש מעט.
מרכיבים את הקינוח:מסדרים את קעריות הקדאיף שהתקררו, מזלפים מעל את קרם הפיסטוק.
אפשר להוסיף מעל תותים טריים אם רוצים.