ברוב המקרים שבא לכם משהו טעים ליד המנה העיקרית, פירה תפוח אדמה תמיד יכול להתאים! כשהוא חם ורך, אף אחד לא יסרב לפירה שלכם... והכי כיף שזה לוקח בדיוק כמה דקות של הכנה!מצרכים ל- 4 מנות:4 תפוחי אדמה בינוניים1 כף מרגרינהמלח פלפל לפי הטעםאופן הכנה:
1. בעזרת מבוגר מקלפים את תפוחי האדמה2. בעזרת מבוגר מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים ומעט מלח ומניחים את הסיר על אש בינונית.3. בעזרת מבוגר, לאחר כ-30 דקות, נועצים בתפוחי אדמה עם מזלג ובודקים האם תפוחי האדמה רכים. במידה ולא, משאירים את תפוחי האדמה לעוד מספר דקות עד שמתרככים.4. כאשר תפוחי האדמה רכים, בעזרת מבוגר מסירים מאש ומסננים את המים.5. מכניסים כף מרגרינה ומועכים את תפוחי האדמה עם המרגרינה בעזרת מועך תפוחי אדמה עד שכל המרגרינה נמסה בתוך תפוחי האדמה ואין גושים כלל. (ראה תמונה משמאל)6. מוסיפים מעט מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.טיפ!ניתן להוסיף לפירה תוספות כמו בצל מטוגן או פטרוזיליה!לבצל מטוגן: בעזרת מבוגר חותכים בצל לרצועות דקות ומטגנים במחבת עם שמן עד להזהבהלפטרוזיליה: בעזרת מבוגר קוצצים מעט פטרוזיליה לחתיכות קטנותאת התוספות מפזרים מעל הפירה ומגישים חם! בתיאבון....